Kaj bodo ljudje mislili, rekli?

Zakaj bi nas to zanimalo? Zakaj bi nas zanimalo, kaj si nekdo drug misli o nas? Ker želimo ugajati nam je mnenje drugih tako pomembno, da pozabimo nase? Raje počnemo stvari, ki so drugim sprejemljive, se oblačimo tako, kot je moderno in si ne upamo biti samosvoji in to le zaradi drugih. Strah nas je povedati svoje mnenje, ker bi nam lahko nekdo zameril itd. Ljudje iskrenemu mnenju težko zamerijo. Upajte si in to zase!!!

Jaz pa sem vedno mislila, da, ko pridem na plažo, da se vsi z menoj obremenjujejo in zato sem veliko počitnic preživela skoraj oblečena na plaži. Obremenjevala sem se in v trenutku se mi je zazdelo, da vsi bulijo vame. Danes vem, da, če nekdo nekoga opazuje, to ne pomeni, da ga v mislih opravlja. Tudi sama se nehote zazrem v ljudi  a so moje misli prav nekje drugje.

Pa tudi, če ljudje opravljajo. Večina vidi tiste pomankljivosti, ki jih opazi pri sebi. Svoje napake! Zakaj bi zaradi njihovih napak potem trpeli mi? Neeee ? Ni vredno. Gremo ponosno v svet in izbrišimo te iluzije, ki smo si jih sami ustvarili, da nam grenijo trenutke.

Čez teden grem na počitnice in bom ugotovila, koliko sem ta zapis upoštevala. ☺

Ne trudite si biti lepi za okolico, poskrbite, da boste sebi všeč, ko boste to dosegli, vas okolica ne bo več zanimala.

Katjuša ?