Knjige iz Ulice lepih misli

Knjige iz Ulice lepih misli2020-11-04T10:25:24+00:00

 

Knjiga  ULICA LEPIH MISLI

Knjiga izdana v samozaložbi leta 2015. Doživela je veliko vedenje, ljudje so jo lepo sprejeli. V knjigi so pesmi in misli.

Knjiga je ljubezenska, neposredna in iskrena. Ponuja pesmi, ki pobožajo dušo, misli pa ponujajo v razmislek. Knjiga uči, da je vse mogoče, da sanje niso nikdar prevelike.

Čutim, da te prav vleče, da bi jo vzela v roke. Sama sem ljubiteljica knjig in poznam te občutke. Napisana je zate, da si boš lahko v dolgih večerih v miru poklonila nekaj minut za dušo.

ŽELIM SI KNJIGO

Knjiga  MISLI IZ LEPE ULICE 1.del

Leto kasneje po prvi izdani knjigi sem sklenila, da bom misli, ki so me bodrile shranila v knjigo. Knjiga ima v sebi spravljene le misli. Misli so neposredne, igrive, iskrene, ljubezenske. Misli sem pisala, ko sem iskala rešitve, da bi se bolje počutila. Kot inspiracijo. Danes vem, da so bile moje rešiteljice. Danes si želim, da bi z njimi pomagala tudi tebi. Knjiga je popolna, da ti polepša jutro. Knjigo vsako leto naključno odpri in iz nje vzemi darilo, ki ga ponuja. Preberi dnevno sporočilo. S sporočilom bo tvoj dan pripravljen nate.

ŽELIM SI KNJIGO

 

Knjiga  SAJ VEŠ, DA MI OB MISLI NATE DUŠA ZAPOJE

Knjiga ni samo darilo tebi, ampak darilo tudi Zvezi prijatelji mladine in s tem, ko kupiš knjigo daruješ 1 evro otrokom v stiski.

Platnica te knjige je ženstvena in okičena z najlepšim cvetom. Potonike krasijo tudi njeno notranjost v družbi pesmi, verzov in lepimi mislimi tako čudovita celota, ki jo nežna ženska duša potrebuje. Knjiga je prava zate, ker je iskrena, neposredna. Razkrila sem svoj pogled na svet in sem prepričana, da ti prav tako misliš. Verjamem, da boš z veseljem poklonila knjigo svoji najboljši prijatelji, ki tako vedno trdi, da je na svetu vse težko. Ni težko. Težko se je vrteti v teh mislih. Pozitivne misli prekinejo vrtenje v krogu in peljejo samo naprej. Pridruži se mi na tem potovanju.

ŽELIM SI KNJIGO

Knjiga  MISLI IZ LEPE ULICE 2.del

Moja rožnata lepotička. Prav vidim te na ležalniku in s knjigo v rokah. Knjiga se ne pritožuje nad vročino, knjiga se ne pritožuje, če jo boš kot amulet nosi s seboj v službi. Knjiga je res najlepše darilo zate in zanjo.
V njej so shranjene misli. Kratke, jedrnate, iskrene, realne. Takšne, ki jih bodo spremenili vaše misli in te prisilile, bodo bolj močne in pogumne pri življenskih odločitvah.

 

ZGODBA, KI SE JE MORALA ZAPISATI V PRAVLJICO –

Zajček Bono

ZGODBA, KI SE JE MORALA ZAPISATI V PRAVLJICO -Zajček Bono 🐰

Mamica nekaj sem napisala za tvojega otroka.

𝙕𝙜𝙤𝙙𝙗𝙖, 𝙠𝙞 𝙨𝙚 𝙟𝙚 𝙢𝙤𝙧𝙖𝙡𝙖 𝙯𝙖𝙥𝙞𝙨𝙖𝙩𝙞 𝙫 𝙥𝙧𝙖𝙫𝙡𝙟𝙞𝙘𝙤.

Zgodba  v njej otroke uči o vrednotah, na primer o tem, da si je treba v življenju pomagati, biti ljubezen, da je treba sprejeti drugačnost in da je lepota v tem, da si dober človek.
Vse to sem želela za svojo punčko, ko sem pisala pesmi. V knjigi se zgodba začne s pravljico in se poveže s pesmimi.

Hvala, ker ceniš, da je knjiga v celoti ročno delo. Ilustrirala jo je ga. Nejka Selišnik.

Ob nakupu ne boste obdarili samo svojega otroka z veliko zgodbo, ampak boste podarili 1 eur. Zvezi prijateljiv mladine.
.
Hvala ❤

Izdajo knjige sta podprla podjetje Vitanest in Mestna občina Ajdovščina

 

Priskrbite si jo tu:  https://www.ulicalepihmisli.si/knjiga-narocilo/