Moje ime je Katjuša in sem avtorica, pesnica, ljubiteljica življenja, obožujem živali, kavo, jutra, morje.

Sem mama 18 letni Nini.

Moj strast iz otroštva je pisanje pesmi, pred leti pa sem zelo rada sebi za inspiracijo zapisala kakšno lepo misel, ki me je spodbujala, da sem lažje verjela v dobro in pozitivno. Imela sem službo, ki mi je življenje postavila na glavo. Borila sem se s stresom, mobingom in s strahovi. Prav moje misli in učenje pozitivnega razmišljanja so me pripeljali do sreče.

Ljubiteljica vsega dobrega, veseli me, da si me obiskala. Hvaležna sem, da lahko s teboj delim misli, pesmi, motivacije, afirmacije. Vse, kar je meni pomagalo, da sem iz prestrašene deklice postala ženska, ki živi svoje sanje. Lahko ti pomagam, da boš začela verjeti, da je življenje lepo.
Lahko ti pomagam, da boš lažje šla čez vsakodnevne ovire. Pomembne so misli in njihova kontrola. Pomembno je, da si želite vzeti čas zasedeni in se lahko na najboljši način učiš in spodbujaš skozi misli. Meni so pomagale, zakaj ne bi še tebi?
Verjamem, da se boš ob branju sprostila, prepričana sem, da ti bodo misli odprle pogled na določene stvari in bolje razumele, zakaj se ti določene stvari v življenju dogajajo. Vse bo bolj enostavno in lažje. Zaupaj mi.

Vem, o čem govorim, ker sem vse to doživela. Misli so mi pomagale tako, da sem lahko svoje sanje uresničila, pomagale so mi, da sem se lažje prebila skozi dan. Misli sem zapisovala in si z njimi podarila pogum, da sem končno po osmih letih reklama ustavila mobingu in dala odpoved v službi v katerem sem bila zaposlena za nedoločen čas. Vse to je pomagalo meni, zakaj ne bi tudi tebi? 

Dan bo pripravljen nate in življenje bo lažje, ker ga boš razumela. Razumela boš zakaj se ti določene stvari dogajajo. Vse bo lažje. Dovoli, da ti pomagam. 🙂

Vedno sem ti na voljo tudi na mailu, msg sporočilu. Za vsa vprašanja.

Želim ti vse dobro. Hvala, ker si!

Katjuša Kosovel