Naročilo

RAČUN PRILOŽIM V PAKET. Pri pošiljanju knjige na drugi naslov, račun pošljem preko emaila. Podatki za plačilo preko trr: Katjuša Kosovel/ Črniče 44/ 5262 Črniče/ TRR: SI56 0224 1147 6292 272 odprt pri NLB d.d. Namen plačila: Plačilo knjige ............................. Cenik spremenjen 1.3.2023 Za plačilo odkupnine (po povzetju) prek Univerzalnega plačilnega naloga znaša provizija Pošte Slovenije: DO 27 EUR. JE 1,62 EUR. OD 27 EUR. DO 470 JE 5,88%  NAD 470 JE 27,64

<style>
div.wpforms-container-full .wpforms-form ul.wpforms-image-choices-modern img {
min-height: 300px !important;
object-fit: cover !important;
}
</style>

Ulica lepih misli

Knjiga ULICA LEPIH MISLI .
V njej so zbrane pesmi in lepe misli.

Knjiga je ljubezenska, neposredna in iskrena. Vse pesmi, ki pobožajo dušo, misli pa ponudijo v razmislek. Knjiga uči, da je vse dosegljivo, da sanje niso nikdar prevelike. 

Cena knjige je 20 eur.

Pogoji poslovanja 

Misli iz lepe ulice 1.del

Knjiga MISLI IZ LEPE ULICE 1.DEL
vam ponuja v branje lepe misli.

Pogoji poslovanja

Knjiga ima v sebi spravljene le misli. Misli so neposredne, igrive, iskrene, ljubezenske. Misli sem pisala, ko sem iskala rešitve, da bi se bolje počutila. Kot inspiracija. Danes vem, da so bile moje rešiteljice. Danes si želim, da bi z njimi pomagala tudi tebi. Knjiga, ki je idealna, da ti polepša jutro. Knjigo vsako jutro naključno odpri in iz nje vzemi darilo, ki ti ga ponuja. Preberi dnevno sporočilo. S sporočilom bo tvoj dan pripravljen nate.

Cena knjige je 20 €.

Saj veš, da mi ob misli nate duša zapoje

V knjigi SAJ VEŠ, DA MI OB MISLI NATE DUŠA ZAPOJE
so zbrane pesmi, misli in verzi.

Platnica te knjige je ženstvena in okičena z zame najlepšim cvetom. Potonike krasijo tudi njeno notranjost in v družbi pesmi, verzov in lepimi misli so čudovita celota, ki jo nežna ženska duša potrebuje. Knjiga je prava zate, ker je iskrena, neposredna. Razkrila sem svoj pogled na svet in sem prepričana, da ti prav tako misliš. Verjamem, da jo boš z veseljem poklonila svoji najboljši prijateljici, ki še vedno trdi, da je na svetu vse težko. Ni težko. Težko se je vrteti v teh mislih. Pozitivne misli prekinejo vrtenje v krogu in peljejo samo naprej. Pridruži se mi na tem potovanju.

Cena knjige 20 eur.

Pogoji poslovanja

Misli iz lepe ulice 2.del

V knjigiMISLI IZ LEPE ULICE 2.DEL so zbrane misli.

Moja rožnata lepotička.
Knjiga se ne pritožuje nad vročino, mrazom, knjiga se ne pritožuje, če jo boš kot amulet nosila s seboj v službo. Prav vseeno ji bo, ko jo boš listala in izbirala svojo misel in jo potem vsa navdušena preko sms poslala svoji prijateljici. Knjiga je res najlepše darilo zate in zanjo.
V njej so shranjene misli. Kratke, jedrnate, iskrene, realne. Takšne, ki ti bodo spremenile tvoje misli in te prisilile, da boš bolj močna in pogumna pri življenskih odločitvah.

Cena knjige je 20 €

Pogoji poslovanja

Misli iz lepe ulice 3..del

V knjigi MISLI IZ LEPE ULICE 3.DEL so zbrane misli

V njej so shranjene misli. Kratke, jedrnate, iskrene, realne. Knjiga, ki nikdar ne zastara in ostane za večni spomin. Vedno bo spomnila in opomnila, da je življenje lepo, če si ga pripravljen razumeti.

Cena knjige je 20 €

Pogoji poslovanja

Otroška knjiga

Zgodba, ki se je morala zapisati v pravljico: Zajček Bono

Otroška knjiga ZGODBA, KI SE JE MORALA ZAPISATI V PRAVLJICO;

ZAJČEK BONO?

Zgodba v njej otroke uči o vrednotah, na primer o tem, da si je potrebno v življenju pomagati, biti ljubezniv, da je potrebno sprejemati drugačnost in da je lepota v tem, da si dober človek.
Vse to sem želela za svojo punčko, ko sem pisala pesmi. V knjigi se zgodba začne s pravljico in se poveže s pesmicami.
Hvala, ker ceniš, da je knjiga v celoti ročno delo. Ilustrirala jo je ga. Nejka Selišnik.

Cena knjige: 20€

Pogoji poslovanja