Verjamem v to, da se lahko imamo vsi lepo. Samo, če delamo na tem. Zavedati se moramo, da smo se rodili, da resnično živimo svoje življenje. Živeti pomeni se ga zavedati. Tu smo, da se razvijamo v dobre ljudi, da smo pozitivni. Le tako bomo videli vse te lepote, ki nas obdajajo. Pomislite na to, kaj vas vse v življenju moti, kaj vas obremenjuje. Poskusite najti rešitev. Ne dopuščajte, da vam ljudje govorijo kaj je prav in kaj ni. Sami veste, kaj je vaše poslanstvo.

Oprah bi po babičino morala biti sužnja, dekla. Učila jo je od malega za ta poklic. Oprah je vedela, kaj bo. Danes je ena izmed najbolj bogatih in uspešnih voditeljic.

Akcija! Kreiraj si dan, pogumno v življenje.
Veste koliko krat sem slišala:”Ti lahko…” Pojma niso imeli, da ni bilo nič lahko, dokler se nisem odločila za spremembe. Potem pa je postalo lahko, ker je vse steklo. Veste koliko krat sem poslušala:”Kako naj mati samohranilka zamenja službo? Še dobro, da nekaj dobi, pa čeprav ne dobi vsak mesec plače…”
Kako? Tako, da se spoštuje in verjame vase. Tako, da je pozitivna in se motivira. Tako, da se priuči ali spremeni svoj hobi v delo. Vse se da. Samo žrtev se ne sme biti.
Ne verjemite ljudem, ki “želijo dobro”. Saj veste. Njihove zgodbe in njihovi strahovi.
Tudi meni ni potrebno verjeti. Pišem vam le moje izkušnje in moje zgodbe. Rada vas imam in vam ne privoščim, da bi obstali v sistemu v katerem sem predolgo stala in jokala. Dokler se nisem odločila za spremembe.

Življenje je lepo. Za vse! Dajte si spodbudo, dvignite palce, zmagoslavno roke v zrak. Tečete lahko težko pot, a na cilju boste zmagovalec.

Nikdar ne klonite! Verjemite vase. Prosim.

Katjuša❤