Pogoji sodelovanja

Pogoji sodelovanja

Pogoji za sodelovanje

Splo┼íni pogoji sodelovanja v nagradni igri­čĺäOriflame

 

Nagradna igra je sponzorirana.

PRAVILA IN SPLOŠNI POGOJI SODELOVANJA V NAGRADNI IGRI

1. SPLOŠNE DOLOČBE
V skladu s temi pravili organizator Katju┼ía Kosovel, ─îrni─Źe 44, 5262 ─îrni─Źe (v nadaljevanju organizator) prireja nagradno igro (v nadaljevanju nagradna igra). Nagradna igra traja od 9.7.2019 do 14.7.2019 do 20 ure. Namen nagradne igre je promocija blagovne znamke Oriflame.
2. KDO LAHKO SODELUJE V NAGRADNI IGRI
V nagradni igri, ki poteka na Facebook strani Ulica lepih misli, lahko sodelujejo fizi─Źne osebe, ki imajo v ─Źasu trajanja nagradne igre stalno prebivali┼í─Źe v Republiki Sloveniji. V nagradni igri ne smejo sodelovati osebe, ki so zaposlene pri organizatorju, in njihovi o┼żji dru┼żinski ─Źlani.
3. NA─îIN SODELOVANJA V NAGRADNI IGRI
V nagradni igri sodeluje vsak, ki na FB strani Ulica lepih misli, ozna─Źi tri prijatelje v komentar. Med vsemi, ki bodo upo┼ítevali pravila igre bom 14.7 ob 20 uri iz┼żrebala 2 osebi, ki bosta prejeli┬ánagrado na fb strani in eno, ki bo prejela nagrado na instagram strani.

Vsaka oseba dobi set izdelkov.

Set vsebuje:

38750 deep red sminkica

38982 peach pink lakec

38805 teko─Źi puder light porcelain

in en enak set na instagram strani.

S tem, ko oseba sodeluje v nagradni igri, soglaša tudi s temi Pravili in splošnimi pogoji sodelovanja.
Vsak posameznik lahko sodeluje samo enkrat. O prejemnikih nagrad bo odlo─Źal nagradni ┼żreb preko aplikacije. Nagrajenec bo obve┼í─Źen na fb strani Ulica lepih misli.
Organizator si dopu┼í─Źa pravico, da iz nagradne igre izlo─Źi vsa mnenja, za katera organizator presodi, da so ┼żaljiva, nadle┼żna, groze─Źa, zavajajo─Źa, nespodobna ali prosta┼íka, ki na kakr┼íenkoli na─Źin kr┼íijo pravice drugih uporabnikov, skrbnika ali znamke kot pravne osebe, so klevetni┼íka, vsebujejo sovra┼żni govor v zvezi z rasno, spolno, versko, politi─Źno ali narodno pripadnostjo oz. kakorkoli druga─Źe ┼żalijo dolo─Źeno skupino ljudi, vsebujejo nagovor komercialne narave, ki ni v skladu z znamko, ali nagovor k dajanju donacij/prostovoljnih prispevkov.
4. NAGRADNI SKLAD IN PODELITEV NAGRAD
Nagrada je:

38750 deep red sminkica

38982 peach pink lakec

38805 teko─Źi puder light porcelain

Ime nagrajencev bo v roku 5 delovnih dni od izbora objavljen na Facebook strani Ulica lepih misli z linkom, ki bo vodil do spletne strani. Nagrajenec moraja v roku 5 delovnih dni od razglasitve rezultatov na zasebno sporo─Źilo poslati svoje osebne podatke: ime, priimek, naslov, po┼ítno ┼ítevilko in kraj po┼íte. ─îe nagrajenec ne bo poslal popolnih podatkov, mu organizator nagrade ne bo mogel izro─Źiti. Nagrade niso zamenljive za denarno protivrednost ali za druge izdelke.

NAGRADNA IGRA JE SPONZORIRANA!

5. VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Sodelujo─Źi v nagradni igri sogla┼íajo, da organizator kot upravljavec zbirke podatkov vodi, vzdr┼żuje in nadzoruje zbirko zbranih osebnih podatkov posameznikov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov ((ZVOP-1A) Uradni list RS, ┼ít. 67/2007).
Osebne podatke po poslani nagradi, takoj izbrišem.
6. KON─îNE DOLO─îBE IN ODGOVORNOST ORGANIZATORJA
Organizator si pridr┼żuje pravico do spremembe pravil, ─Źe to zahtevajo vzroki tehni─Źne ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti. O vseh spremembah nagradne igre bo organizator udele┼żence obve┼í─Źal z objavami na na Facebook strani Ulica lepih misli.
Za dodatne informacije lahko pišete na ulicalepihemisli@gmail.com
─îrni─Źe, 9.7. 2019

By | 28/9/2018, 15:23|0 Comments

Leave A Comment

5 × 3 =