Z veseljem ponovno sodelujem s podjetjem Zeliščno posestvo Cvetka, ker delajo z naravo in na trg ponujajo odlične bio izdelke s certifikatom. Bolj, ko se staram, bolj mi je narava bližje. Želim si imeti izdelke, za katere vem, da ne vsebujejo za telo škodljivih snovi.

Z podjetjem Zeliščno posestvo Cvetka sem že sodelovala in z veseljem ponovno sodelujem. Prijazni ljudje. Poslali so mi tri maske za lase, ki jih bom z veseljem podarila v nagradni igri. Sama pa sem dobila na preizkus dva deodoranta. Nežni bio zeliščni deodorant in Mediteran deodorant. Takoj sem se odločila za nežno varianto, ker moja koža ni primerna za bolj agresivne stvari, če tudi naravne. V moji navadi je že, da avtomatično gledam vse v nežni obliki. Čeprav verjamem, da bi mi Mediteran deodorant tudi ugajal. Nežni deodorant ne vsebuje sode. Preverjeno deluje. Preverjala sem ga res skozi dan, saj nisem želela, da bi me pustil na cedilu. Neprijetnega vonja ni bilo! Moža pa sem prepričala, da svoj moški rdeč deodorant zamenja za Mediteran od Cvetke. Skeptik. Težko sprejme nove stvari. Prepričala sem ga, da ga je začel uporabljati. Pri prihodu iz službe, kjer dela fizična dela mi je povedal, da je deodorant ok. Res ni bilo zaznati neprijetnega vonja.

Link, kjer je tudi Mediteran deodorant v akciji https://zelisca-cvetka.si/kategorija-izdelka/kozmetika/naravni-deodoranti/

Poleg deodorantov pa je bila v paketku tudi zeliščna maska za lase. To sem res potrebovala. Po sončnem poletju na morju se moji lasje približujejo videzu slame. Imam barvane lase, sonce in morje pa sta naredila svoje. Ob pravem času sem začela preizkušati masko za lase z bio zelišči Cvetka. Sem si pa pred tedni kupila še šampon in balzam za suhe lase in sem res bila vesela, da je za moje lase poskrbljeno v kompletu.

Šampon lepo očisti lase. Mogoče bi vas zmotil občutek, ki smo ga navajeni pri umetnih šamponih iz trgovin. Pena. Šampon za suhe lase se zelo malo peni in je občutek nenavaden. Sama sem se navadila na to, ker me vedno prepriča končni rezultat. Lase niso zbiti in polni voska. Lase so lahkotni in svetleči. Res prijeten občutek. Vedno pa uporabljam po šamponiranju tudi balzam. Prava kombinacija.

Enkrat na deset dni si naredim masko za lase. Masko si pustim na laseh približno deset minut, ko jo izperem se že čuti tisti svilen občutek. Masko nanesem le na konice, kjer so lase uničeni. Maska za lase vsebuje šest izvlečkov svežih zelišč, štiri hranljiva rastlinska olja ( kokosovo, arganovo, olivno olje in pšenične kalčke ) To je moj sistem. Kako pa pri Cvetki svetujejo pa si lahko preberete tukaj: https://zelisca-cvetka.si/izdelek/naravna-zeliscna-maska-za-lase-mala/

Delam reklamo. Z veseljem! Z veseljem širim dobra dela naprej. Podprite naša podjetja, podprite ljudi, ki ljubijo in delajo z naravo in iz nje potegnejo najboljše za vse nas.

Hvala Cvetka.

NAGRADNA IGRA

Nagradna igra na Fb strani Ulica lepih misli  v sodelovanju z Zeliščnim posestvom Cvetka podarila trem srečnicam tri maske za lase.

❤ deli Fb objavo in v komentar označi 2 prijateljici

Vabljeni na njihovo spletno stran, kjer vam pripada tudi popust ob prvem naročilu in pobrskajte za akcijami.

https://zelisca-cvetka.si/

Facebook stran: https://www.facebook.com/cvetkazeliscnoposestvo/?fb_dtsg_ag=AdyGE06tyqxUOO0Kg4lp5b_UB4a-aO9hr6MI71-smwr64A%3AAdzYQevxg4uFZzJswwAofseHmj97y08Jx6cO0-DULLEvOw

Pogoji nagradne igre:  https://www.ulicalepihmisli.si/pogoji-za-sodelovanje/

 

Katjuša