Dobrodošla ljubiteljica lepih misli in dobrih knjig.
Moje ime je Katjuša in sem avtorica, pesnica, ljubiteljica življenja, obožujem živali, kavo, jutra, morje. Sem mamica 16-letne Nine. Moja strast že iz otroštva je pisanje pesmi, pred leti pa sem zelo rada sebi za inspiracijo zapisala kakšno lepo misel, ki me je spodbujala, da sem lažje verjela v dobro in pozitivno. Imela sem službo, ki mi je življenje postavila na glavo. Borila sem se s stresom, mobingom in strahovi. Prav moje misli in učenje pozitivnega razmišljanja so me pripeljali do sreče.
Ljubiteljica vsega dobrega, veseli me, da si me obiskala. Hvaležna sem, da lahko s teboj delim misli, pesmi, motivacije, afirmacije. Vse, kar je meni pomagalo, da sem iz prestrašene deklice postala ženska, ki živi svoje sanje. Lahko ti pomagam, da boš začela verjeti, da je življenje lepo. Lahko ti pomagam, da boš lažje šla čez vsakodnevne ovire. Pomembne so misli in njihova kontrola. Pomembno je, da si znaš vzeti čas zase in se na lahkoten način učiš in spodbujaš skozi misli. Meni so pomagale, zakaj ne bi še tebi?
Verjamem, da se boš ob branju sprostila, prepričana sem, da ti bodo misli odprle pogled na določene stvari in boš lažje razumela, zakaj se ti določene stvari v življenju dogajajo. Vse bo bolj preprosto in lažje. Zaupaj mi.

Vem o čem govorim, ker sem vse to doživela. Misli so mi pomagale tako, da sem lahko svoje sanje uresničila, pomagale so mi, da sem se lažje prebila skozi dan. Vse sem si zapisovala in si z njimi podarila pogum, da sem končno po dveh letih rekla stop mobingu in dala odpoved v službi v kateri sem bila zaposlena za nedoločen čas. Vse to je pomagalo meni, zakaj ne bi tudi tebi? Dan bo pripravljen nate.

Vabim te na Facebook, kjer živi že okoli 60000 ljudi, ki dnevno prebira moje misli.

klik na stran ULICA LEPIH MISLI

Katjuša v medijih

Radio Koper

https://4d.rtvslo.si/arhiv/odprto-za-srecanja/174625337?fbclid=IwAR04-YPP3_PpNBpPXF5WA1nwfCChzb3CW_YL8_g0qa5PM2cliWRwsNwRvN4

DOPOLDAN IN POL – RADIO KOPER

Nočna gostja na Radio Koper

REVIJA LIZA

ČASOPIS LATNIK

BRIŠKI ČASNIK stran 58-59

Zelo ponosna in hvaležna sem radiu Robin, ki že tretje leto zapored vrti moje misli vsak dan okoli 18 ure. Prisluhnite jim na povezavi:
RADIO ROBIN

Objava v Primorskih novicah:
Spoznajte me skozi članek iz Primorskih novic
Ljubezen je tako preprosta, da si jo vsak lahko privošči
torek, 25. julij 2017, 06:00
Tako se glasi ena od misli ustvarjalke iz Črnič z zanimivo življenjsko zgodbo. Nesrečna v stresni službi, obkrožena s slabo voljo in negativnimi mislimi, obremenjena z jezo in občutki krivde, preutrujena in odtujena od svojih najdražjih, se je Katjuša Kosovel pred leti odločila, da tako ne gre več naprej. Preselila se je v Ulico lepih misli.
NOVA GORICA, ČRNIČE > “Od nekdaj sem rada pisala, rada sem imela besede in imela sem bogato domišljijo,” o sebi pove Katjuša Kosovel, ki živi v Črničah v Vipavski dolini. “Prijatelji se šalijo, da sem se celo poročila pesniško, saj sem prevzela možev priimek Kosovel,” se nasmehne: “Saj je res vprašanje, katere stvari so v življenju naključne, in kaj se zgodi z namenom.”
Katjuša se je pred leti odločila, da se odpove varnosti in udobju službe ter se v celoti posveti besednemu ustvarjanju. Njeni stran na družabnih omrežjih in spletna stran Ulica lepih misli imata že 60.000 sledilcev in njihovo število nenehno raste. Izdala je dve knjigi misli in pesmi ter se pripravlja na skorajšnji izid tretje. “Začela sem v samozaložbi, kasneje so me nekatere založbe vabile k sodelovanju, a sem se odločila, da jih zavrnem. Prijetno mi je, da imam sama nadzor nad svojimi knjigami, tudi prodajam in odpošiljam jih sama. Ne vem, najbrž bi težko gledala svoje knjige, v katere vlagam toliko srca, kako ležijo na zadnji polici v kakšni knjigarni in jih ponujajo po znižani ceni,” pravi Kosovelova. Del izkupička vedno nameni za dobrodelne namene. Doslej za pomoč zapuščenim živalim, je namreč tudi ljubiteljica psov, odslej pa za projekt botrstvo Zveze prijateljev mladine Moste Polje.
Misli in verzi o odkrivanju sebe, o ljubezni, prijateljstvu, uspehu in medčloveških odnosih so pri občinstvu najbrž priljubljeni predvsem zaradi iskrenosti in neposrednosti, s katerimi jih avtorica zapiše: “Najbolj se veselim odzivov svojih bralcev. Še posebej tistih, s katerimi mi sporočajo, da so jim moje besede pomagale videti dan v lepši luči.”VH

KNJIGA, KER SI JO ZASLUŽIŠ.

Naročilo oddate na povezavi:

https://www.ulicalepihmisli.si/knjiga-narocilo/

Katjuša