Dobrodošla ljubiteljica lepih misli in dobrih knjig.
Moje ime je Katjuša in sem avtorica, pesnica, ljubiteljica življenja, obožujem živali, kavo, jutra, morje. Sem mamica 17-letna Nine. Moja strast že iz otroštva je pisanje pesmi, pred leti pa sem zelo rada sebi za inspiracijo zapisala kakšno lepo misel, ki me je spodbujala, da sem lažje verjela v dobro in pozitivno. Imela sem službo, ki mi je življenje postavila na glavo. Borila sem se s stresom, mobingom in strahovi. Prav moje misli in učenje pozitivnega razmišljanja so me pripeljali do sreče.
Ljubiteljica vsega dobrega, veseli me, da si me obiskala. Hvaležna sem, da lahko s teboj delim misli, pesmi, motivacije, afirmacije. Vse, kar je meni pomagalo, da sem iz prestrašene deklice postala ženska, ki živi svoje sanje. Lahko ti pomagam, da boš začel verjeti, da je življenje lepo. Lahko ti pomagam, da boš lažje šla čez vsakodnevne ovire. Pomembne so misli in njihova kontrola. Pomembno je, da si znaš vzeti čas zase in se na lahkoten način učiš in spodbujaš skozi misli. Meni so pomagale, zakaj ne bi še tebi?
Verjamem, da se boš ob branju sprostila, prepričana sem, da ti bodo misli odprle pogled na določene stvari in boš lažje razumela, zakaj se ti določene stvari v življenju dogajajo. Vse bo bolj enostavno in lažje. Zaupaj mi.

Vem o čem govorim, ker sem vse to doživela. Misli so mi pomagale tako, da sem lahko svoje sanje uresničila, pomagale so mi, da sem se lažje prebila skozi dan. Vse sem si zapisovala in si z njimi podarila pogum, da sem končno po dveh letih rekla stop mobingu in dala odpoved v službi v katerem sem bila zaposlena za nedoločen čas. Vse to je pomagalo meni, zakaj ne bi tudi tebi? Dan bo pripravljen nate.

Vabim te na Facebooku, kjer živi že okoli 63000 ljudi, ki dnevno prebirajo moje misli.

kliknite na stran ULICA LEPIH MISLI