Pozdravljeni

Ime mi je Katjuša Kosovel. Rojena sem 1978. Živim v Vipavski dolini v vasici Črniče.
Od malega rada pišem, domišljija mi je vedno ob poti in v določenih trenutkih tudi na poti 🙂 Rada sanjarim, še raje pa si uresničujem sanje. Pred tremi leti sem se sramežljivo odločila, da si ustvarim na Facebooku skupino, ki se je sprva imenovala Ulica mavričnih dežnikov. V njej sem začela zbirat svoje pesmi, misli, nagradne igre, dobrodelne licitacije. Ljudje ste jo lepo sprejeli. Prvotno ime je dobila po prvi objavljeni pesmi. Čez čas pa sem začela razmišljati, da dežniki -dež niso nekaj pozitivnega. In seveda sem ob pravem času dobila sporočilo sestre, ki mi je predlagala ime ULICA LEPIH MISLI. Čudovito je, toliko lepe energije. V skupini Ulica lepih misli danes “živi” že okoli 58000 ljudi.  Hvala vam.

Lani 2015 v decembru pa sem si uresničila največjo željo že iz najstniških let in izdala svoj prvenec ULICA LEPIH MISLI – Saj veš, da mi je tvoje srce napisalo najlepše pesmi. V njej so zbrane pesmi in lepe misli. Knjiga je tudi dobrodelna, saj podarim 10 % od prodane knjige društvu, ki skrbi za dobrobit živali. Obožujem živali.

V letu 2016 pa sem izdala knjigo Misli iz lepe ulice v kateri so zbrane le lepe misli.

Knjiga Saj veš, da mi ob misli nate duša zapoje pa je pesniška zbirka. V njej so pesmi, verzi in lepe misli.

LETA 2018 je izšla nova knjiga Misli iz lepe ulice 2.del.

Hvala, ker imate radi Ulico lepih misli.

V reviji Liza so objavili lep članek o mojem delu. Preberete si ga lahko na povezavi https://liza.aktivni.si/aktualno/katjusa-kosovel-ulica-lepih-misli-pripravlja-se-na-izid-pete-knjige/

Knjigo lahko naročite https://www.ulicalepihmisli.si/knjiga-narocilo/

Katjuša