Preko spleta sem opazila veliko pozitivne reklame za izdelke Zeliščno posestvo Cvetka. Želela sem si jih preizkusiti in jih seveda podariti tudi v nagradni igri. Moj predlog so pri Cvetki lepo sprejeli. Hvaležna sem, da so mi na testiranje poslali zaščitno kremo za sončenje z zaščitnim faktorjem 25 in zaščitno pršilo proti klopom in komarjem.

Danes sem se vrnila iz krajšega dopusta ob morju, kjer sem z navdušenjem preizkusila naravno kremo za sončenje z zaščitnim faktorjem 25.  Moja koža je svetla, skoraj porcelanasta. Kot otrok sem imela tudi hude opekline in alergije na sonce. Večkrat se spopadam tudi z ekcemi. Imam res občutljivo kožo in sem takoj sprejela odločitev, da je dovolj kemije na koži. Krema se zelo lepo vpije v kožo, nima močnega vonja in čez par sekund nisem imela občutka, da imam kremo na koži. Nič mastnega občutka. Krema je hipoalergena, ne pušča belih sledi. Sonce je res pripekalo, kožo sem večkrat namazala in se je izkazala res v pozitivni smeri. Dobila sem lep rjav ten, saj krema vsebuje orehovo olje, kakavovo maslo in olje argana ter olje jojobe. Krema je 100% ekološka, primerna tudi za dojenčke. Vsebuje 7 izvlečkov zelišč, ki delujejo blagodejno in pomirjevalno delujejo na kožo. Ta krema me je res očarala, ker je občutek res lep, ko veš, da ni v njej kemije.

Preko prijateljic sem slišala res samo pohvalne besede o izdelkih Cvetka in jih takoj kontaktirala. Zelo prijazen pristop in sem zelo vesela, da so bili pripravljeni sodelovati z mano. Ponudili so mi na testiranje tudi zeliščno pršilo za zaščito kože proti komarjem in klopom. Pršilo za zaščito kože proti komarjem sem preizkusila že doma in ga redno uporabljam na balkončku, kjer zvečer rada posedim. Vedno so me prehitro iz njega odgnali komarji. Kemije pa ne želim nanašat, ker  mi je že misel, da se vpije v kožo zelo neprijetna. Cvetka pa je 100 % naravna. Spreju že kar vsi doma pravimo kar Cvetka. Delimo si jo vsi člani družine in smo resnično zadovoljni. Sprej je prijetnega vonja, diši po zeliščih in je narejen na vodni osnovi, ne pušča sledi na oblačilih. Nujno sredstvo za družino v pomladnih in poletnih dneh. Jaz jim bom še naprej ostala zvesta. 

Rada bi se ponovno zahvalila Zeliščnemu posestvu Cvetka za najboljše naravne izdelke.

Narava potrebuje takšne zaveznike, kot so pri Cvetki. Narava potrebuje nas, da jo ohranimo živo. Največ bomo naredili, da bomo sledili naravi in čim manj vnašali vanjo in na nas strupe. Čudovit je občutek, ko veš, da si nase nanesel bio izdelke z vsemi certifikati.

Na Facebook strani poteka od 8.8.2018 nagradna igra. Zeliščno posestvo Cvetka je podarilo nagrado za Ulico lepih misli. Hvala.

Link do spletne strani, kjer si lahko preberete in naročite izdelke: https://zelisca-cvetka.si/

Link do Facebook strani: https://www.facebook.com/cvetkazeliscnoposestvo/?ref=br_rs

Lepo poletje

Katjuša