Jutra začenjam drugače. S spomini, ki me z nežno dišavo odnesejo v preteklost, ko sem bila še mladenka. Mlada in zaljubljena v ta vonj. Vonj po mleku in medu. Vonj po Oriflame izdelkih Milk&Honey, ki so na tržišču k sreči že veliko let. Velikokrat sem se spomnila kreme za telo Milk&Honey, gela za prhanje, medtem, ko sem zapravljala denar za zelo drage kozmetične izdelke, ki pa me nikakor niso prepričali.

Na Facebooku sem opazila stran Oriflame in se seveda takoj spomnila na izdelke Milk&Honey, ki tako lepo nežno dišijo, da enostavno resnično lahko polepšajo počutje. Pisala sem jim in seveda pomislila tudi na vas dragi prijatelji Ulice lepih misli. Prijazna gospa je pristala na sodelovanje. Povedala sem ji, kaj si želim. Poznan vonj iz pred let. Vonj po mleku in medu.

Zjutraj dan začnem s kremo za obraz Milk&Honey Gold negovalna dnevna krema. Kremo priporočajo za suho kožo, a jaz sem bila pozitivno presenečena, ker zelo odgovarja moji mešani koži. Krema je lahka, nežna in se zelo lepo razmaže. Na koži pusti lep sijaj. Z organsko pridobljenimi izvlečki mleka in medu je krema resnično čudovita.

Zvečer pa prvič v življenju uporabljam nočno kremo. Ni mi žal in vesela sem, da je moja prva izkušnja tako lepa. Krema za nočno nego Milk&Honey Gold je po občutku bolj gosta kot dnevna krema. Všeč mi je, ker vem, da je koža tudi med spanjem priskrbljena z mlečno kislino, folno kislino, kalcijem, vitamini, minerali ter beljakovinami, ki izboljšujejo videz kože. Krema ima antimikrobne in očiščevalne lastnosti. Opazila sem, da se tisti drobni mozoljčki čez noč posušijo in zacelijo.

Kremi uporabljam že mesec dni, kar je zame res rekord. Očitno sem zelo zadovoljna. Koža je manj aknasta in lepšega videza.

Pri mojih mladostnih 40 letih pa je potrebno poskrbeti tudi za roke. Kremo za roke Milk&Honey vedno nosim kar v torbici. Hitro se vpije in seveda spet ta čudovit vonj.

Zmotna je bila moja misel, da je ta vonj zimski. Lepo mi je bilo, ko sem iz prihoda s plaže, kožo nahranila z gelom za tuširanje Milk&Honey in s kremo za telo, ki sem si jo naknadno kupila. Moja koža je bila mehka, navlažena in nežno dišeča. Tako da izdelki Milk&Honey ne poznajo letnih časov, saj vedno pridejo do izraza. Privoščite si Oriflamove izdelke. Jaz vam jih privoščim. Res iz srca. Bolj iskreno ne bi morala povedati.

Oriflame Facebook stran: https://www.facebook.com/oriflame.slovenija/

Oriflame spletna stran: https://si.oriflame.com/

Instagram: oriflame.slovenija

 

Prelistajte katalog ( 1.8-31.8) na strani 3 boste našli set 4 izdelkov za samo 5.99. Link: https://si.oriflame.com/products/digital-catalogue-current?pageNumber=1&catalogue=2018008

Hvala Oriflame Slovenia za izdelke Milk&Honey, hvala za sodelovanje z Ulico lepih misli.

 

Katjuša