Veliko zahval dobivam v privat sporočila. Hvala! Lahko bi jih delila med vas, a tega ne počnem, ker so zame in to je moja intima.

                      Ljudje ste prijazni!

Prijatelji mi večkrat rečejo, da zakaj jih ne delim, ker bi si s pohvalo lahko povečala tudi prodajo. Marketing. Ne želim si na tak način pomagati! Res ne. To je moje veselje, ko se lahko zahvalim, ti občutki. Res polni hvaležnosti.

Ne sledim drugim in ne počnem, kar počnejo drugi, da se približajo kupcu.
Ljudje, ki me spremljajo točno vedo, kakšne stvari ustvarjam, ker iskreno sem tu tudi za vas, ker si želim in upam, da lahko komu pomagam. Nisem “popolna”, trudim se živeti po tem, kar pišem in učim. Prvo učim sebe, potem vas. Skupaj smo v tej zgodbi. Nikdar nisem rekla, da se vedno držim napisanega. Eh, kdaj mi tko spodrsne in to javno pokažem s kakšno mislijo, ki ni prav pozitivna. To je življenje. Gor in dol. Imamo hribe in doline, smeh in solze. Bistvo je, da si pomagamo, da se dvignemo. Zagotovo je bolje kričati YES na hribu, kot pa v dolini. 😁

Pišem iz sebe, iz svojih izkušenj in ljudje to začutijo. Učim se z vami, ker tudi sama padem in moram znova začeti  Ni mi to težko priznati! Človek, ki trdi, da je lahko vsak dan Juhuhu ➡️ laže. Moje mnenje. Bistvo je v tem, da se čim prej dvignemo.

Hvala, ker se “potite” z mano do cilja. Cilj je živeti življenje, ga razumeti in ga pokazati drugim, da je lepo.
Ker je lepo!

Se strinjate?😊

Rada vas imam.

Katjuša 💋