Bi bilo lepo, če bi naslov tega zapisa veljal? Če vam iz osebnih izkušenj povem, da Zakon privlačnosti ni čira čara, da resnično deluje, a bi mi verjeli? Izbiro imamo. Lahko smo pozitivni ali negativni. Lahko krivimo okolico, ljudi za slab dan ali pa se od ljudi, okolice umaknemo in si naredimo lep dan.

Iz izkušenj vem, da se vedno tudi ne moremo smejati, ker potrebujemo nasprotja. Velikokrat pa lahko prav v slabem dnevu dobimo tisto brco, da se začnemo spreminjati in začnemo delati na sebi. Počutje je tisto, ki nam prikazuje kakšne misli imamo. Pomembno je, da si zmagovalec in si pomagaš tako, da si pozitiven in, da se čimprej izvlečeš iz “slabega dne”.

Kako ustvarjati po Zakonu privlačnosti?

Vse, kar si želimo in vse, kar si ne želimo USTVARJAMO! Misli imajo moč!

Ko pride misel, ki vam ni všeč. Misel, ki vam zbuja strah in negativne občutke jo v trenutku prekinite in zavestno obrnite misli. Vsemu, kar namenjate pozornost (pozitivnemu ali negativnemu) je na dobri poti, da se ustvari. Zavedamo se moči misli in večkrat na dan si prikličite v misli vaše sanje, želje. Občutite veselje, čustva, veselje. Občutite to, kar bi v realnosti občutili, če bi to imeli. Bodite odločni! Verjemite in ne upajte.

Veliko stvari sem si tako priklicala v svoje življenje. Tudi tiste nezaželene.

Katjuša